Palautteet

4 valmennuskertaa

Iso kiitos! Olet ihana, lämminhenkinen ja sinusta huokui suuri halu auttaa.

Sain konkreettisesti työkaluja ja tehtäviä. Oli hyvä, että kuuntelit ja kyselit, joten jouduin pukemaan ajatukseni ulos sanoiksi.

Valmennus tunnin jälkeen jäi aina hyvä fiilis ja sain paljon apua. Sinulle oli helppo kertoa ja sanoa myös vaikeitakin asioita, joita en ollut aikaisemmin kertonut kenellekään, luottamus syntyi heti. 

Valmennuskertojen jatkumo oli mielestäni hyvä, koska asiat pysyi mielessä ja tavoite palasi aina uudelleen mieleen. 

-Yrittäjä, Susanna Ekbolm-

Sinulla on ihanan energinen, iloinen ja kannustava tapa valmentaa! Jotenkin tuli sellanen olo että olit hyvin "valmiin" oloinen, niin taitavasti osastit kysellä jne. Ja erityisesti se kannustavuus, ymmärrys, hyväksyntä ja armollisuus olivat tosi hienoja juttuja! Joskus tullut valmennuksissa vähän sellainenkin olo että apua miten olis muutettavaa! Mutta sinulta sain tukea ja ymmärrystä ja ihanan positiivista energiaa! Ja ajatusta hyvin pienistä askeleista ja siitä että on opeteltava huomaamaan mitä on saanut aikaan, eikä aina vain kiinnitettävä siihen huomioita mitä ei ole saanut aikaan. Armollisuutta, armollisuutta! Kiitos Sirpa! ❤️

- Yrittäjä, Hanna, Jämsänkoski -

Nautitaan koko matkasta ❤️

Nautitaan koko matkasta ❤️

Harjoitukset oli hyviä. Jos maksaisin täyden hinnan, haluaisin ehdottomasti tavata saman pöydän äärellä. Puhelimessa vain poikkeustapauksissa. Rentoutusharjoitus oli ihana,siinä olit tosi ihana,oikeasti rauhallinen ja läsnä siinä. Sulla on paljon annettavaa asiakkaille. Aion hyödyntää jotain harjoitteita vastakin ja pohtia niitä. 

-Aira, Jyväskylästä-

Vapauta mielesi ❤️

Vapauta mielesi ❤️

4 valmennuskertaa

Kokemus oli erikoinen  voimauttava.

Sain joka kerralla ison oivalluksen, jonka laitoin heti käytäntöön. Olin tyytyväinen siihen, että tilanne kääntyi aina ratkaisuun ja "voitoksi", vaikka ongelmia on elämässäni paljon ja varsinkin viimeisellä kerralla oli sellainen olo, että mitä tähän nyt voisi löytyä.

Olen aika kriittinen ihminen ja löydän aina parannettavaa asioista ja myös kerron sen rakentavasti. Ja tiedän, että negatiivisenkin palautteen kautta voi kehittyä valtavasti. Nyt on pakko todeta, etten löytänyt Sirpan toiminnasta ja etenemisestä puheluiden aikana mitään kriittistä sanottavaa. Sirpa eteni rauhallisesti ja loogisesti, antoi mun puhua riittävästi, mutta esitti välillä jonkun oman välihuomautuksen. Hän oli koko ajan läsnä, läsnäolo tuntui selkeästi. Annan arvosanaksi 10, sillä en etsimälläkään löydä parannettavaa!

Voin suositella Sirpan coutsausta ihan kaikille, jotka haluavat ulkopuolisen apua ongelmatilanteissa. Hän ohjaa ja auttaa löytämään ratkaisun, jonka asiakas itse oivaltaa.

Nyt tiedän, mitä coutsaus tarkoittaa. Ilman tätä kokemusta en olisi halunnut tutustua asiaan, mutta nyt kun sain kokeilla sitä, tiedän että se oikeasti toimii!

Sirpan elämänkokemus ja rauhallinen ote jäivät päällimmäisinä mieleen, sekä luottamuksen- ja turvallisuudentunne. Sirpalla on tosi "fresh" ote asioihin ja valoisa luonne paistaa läpi. Tämä oli kokemus jota en unohda.

-Johanna-

Jaa tämä sivu